Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

«Κοινωνική & Επιχειρηματική Συν-δημιουργία: συνεργασία για αντίκτυπο»


Νέος ευρωπαϊκός online διαγωνισμός από την Global Sustain  

Έναν νέο ευρωπαϊκό online διαγωνισμό που αποσκοπεί να ενημερώσει, να επισημάνει και να λειτουργήσει καταλυτικά για την πρωτοποριακή διατομεακή συνεργασία μεταξύ του κοινωνικού, επιχειρηματικού και δημόσιου τομέα σε όλη την Ευρώπη, στηρίζει φέτος η Global Sustain.
Πρόκειται για ένα διαγωνισμό που φιλοξενείται στην on-line πλατφόρμα των Ashoka Changemakers και στο οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλες οι οργανώσεις με κοινωνική αποστολή (π.χ. σωματεία, ΜΚΟ, ιδρύματα, κοινωνικές επιχειρήσεις), επιχειρήσεις και δημόσιοι οργανισμοί που εργάζονται μαζί για να δημιουργήσουν αλλαγή στην Ευρώπη.


Σε αυτό το διαγωνισμό αναζητούνται τα  πιο τολμηρά projects δημιουργίας δυνητικής διαρκούς αλλαγής. Οι συμμετοχές στο διαγωνισμό μπορούν να καλύψουν μια ευρεία γκάμα λύσεων, από καινοτόμα προγράμματα δημιουργίας θέσεων εργασίας, μέχρι την ανάπτυξη νέων προϊόντων / υπηρεσιών αντιμετώπισης βασικών αναγκών υποεξυπηρετούμενου πληθυσμού, την παροχή νέων, προσβάσιμων σε όλους, λύσεων.
Η Global Sustain, διατηρώντας τη μεγαλύτερη βάση εταιρειών και ΜΚΟ μελών, των οποίων τις δράσεις / πρωτοβουλίες / καμπάνιες προβάλλει και επικοινωνεί μέσω των καινοτόμων on-line και off-line υπηρεσιών της, αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση για υποστήριξη του διαγωνισμού, θέλοντας να ενισχύσει την προβολή του σε ένα εκτεταμένο δίκτυο κοινωνικών εταίρων (stakeholders).
Με συνεχείς αναρτήσεις στην ιστοσελίδα της (www.globlasustain.org) καθώς και στο 15ήμερο e-newsletter, με banners προβολής και ειδικά e-mail shots στη βάση της, θα προσπαθήσει να γνωστοποιήσει περαιτέρω το διαγωνισμό και να κινητοποιήσει τους κοινωνικούς της εταίρους για συμμετοχή.


Οι ενδιαφερόμενοι οργανισμοί μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στη διεύθυνση: www.changemakers.com/co-creation με καταληκτική ημερομηνία την 10η Απριλίου 2014.
Οι φιναλίστ θα ανακοινωθούν το Μάιο του 2014, στη διάσκεψη της Zermatt ενώ οι τελικές παρουσιάσεις, τον Ιούνιο του 2014.
Οι νικητές και οι φιναλίστ θα συμμετάσχουν στη διάσκεψη της Zermatt και την τελετή απονομής των βραβείων στις 25-27 Ιουνίου 2014.


Πηγή: econews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου