Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Παγκόσμιο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας


GEC: Μόσχα, 17 έως 20 Μαρτίου 2014

Το Μάρτιο, περισσότεροι από χίλιοι εκπρόσωποι θα συναντηθούν στη Μόσχα για το Παγκόσμιο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας (GEC) - μια διεπιστημονική συγκέντρωση των πρωταθλητών νεοσύστατων επιχειρήσεων και εκπροσώπων του παγκόσμιου επιχειρηματικού "οικοσυστήματος" από περισσότερες από 140 χώρες. Οι συμμετέχοντες θα επικεντρωθούν πρωτίστως στην ανταλλαγή ιδεών σχετικά με τον καλύτερο τρόπο ενίσχυσης νέων επιχειρήσεων στα στάδια έναρξης και ανάπτυξης των δραστηριοτήτων τους στις αντίστοιχες χώρες προορισμού τους.
 

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 17 Μαρτίου, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν η Σύνοδος Κορυφής Έρευνας & Πολιτικής του Παγκόσμιου Συνεδρίου Επιχειρηματικότητας, το Φόρουμ Έναρξης & Εξέλιξης και πολλές άλλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Παράλληλα με τις βασικές εκδηλώσεις του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν και άλλες εκδηλώσεις από κορυφαίους επαγγελματίες και οργανισμούς επιχειρηματικής υποστήριξης, οι οποίες θα προσφέρουν εκπαιδευτικές ευκαιρίες και δυνατότητες δικτύωσης με παγκόσμια και Ρωσικά επιτυχημένα επιχειρηματικά πρότυπα.

Στο Συνέδριο εκπροσωπούνται ομάδες που προέρχονται από τις χώρες που διοργανώνουν δράσεις στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας - οι πολυάριθμες αυτές εκδηλώσεις (διαγωνισμοί, σεμινάρια, συνέδρια, συναντήσεις δικτυώσεις) αποτελούν ένα σύνολο εθνικών εκστρατειών και προσελκύουν 10 εκατομμύρια συμμετέχοντες σε ετήσια βάση κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας κάθε Νοέμβριο. 


Στη Μόσχα, οι ομάδες αυτές θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες και προτάσεις για την 7η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας που θα πραγματοποιηθεί από 17 - 23 Νοεμβρίου 2014 και να ενισχύσουν τα υπερεθνικά τους δίκτυα, απαραίτητα για την δημιουργία και την ενδυνάμωση των επιχειρηματικών οικοσυστημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο. 
Περισσότερες πληροφορίες: www.gec2014.com και Κέντρο Τοπικής Ανάπτυξης Ορεινής Ηλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου