Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Aephoria.net


Πρότυπο πρόγραμμα υποστήριξης νεοφυών επιχειρήσεων

Το Aephoria.net είναι ένα πρότυπο πρόγραμμα υποστήριξης νεοφυών επιχειρήσεων για τη δημιουργία προϊόντων, υπηρεσιών και εφαρμογών που προάγουν την βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη, εξασφαλίζοντας σημαντική περιβαλλοντική και κοινωνική προστιθέμενη αξία.


Το Αephoria.net προσφέρει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που τους προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και γνώσεις για την δομή μιας επιχείρησης. Παρέχει βοήθεια στη δημιουργία εταιρικού σχήματος, στη διαμόρφωση της εταιρικής ταυτότητας και πρόσβαση σε ένα ευρύ δίκτυο μεντόρων από έμπειρα στελέχη της αγοράς, επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, με πλούσια εμπειρία στην πραγματική αγορά και οικονομία. 
Στις νεοσύστατες εταιρείες προσφέρεται χώρος εργασίας με βασικό εξοπλισμό και ευρυζωνική σύνδεση, καθώς και οι απαραίτητες νομικές και λογιστικές υπηρεσίες. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις εταιρίες τους σε Έλληνες και ξένους επενδυτές ώστε να προσελκύσουν κεφάλαια για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους.
Οι αιτήσεις ενδιαφέροντος υποβάλλονται ηλεκτρονικά.


Πληροφορίες: www.aephoria.net, facebook: Aephoria.net, E-mail: info@aephoria.net

Πηγή: www.econews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου