Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Executive Training Program (ETP)


Κοινοτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στελεχών επιχειρήσεων για την αγορά της Κορέας και της Ιαπωνίας

Το ETP είναι κοινοτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στελεχών επιχειρήσεων που αποσκοπεί στην υποστήριξη της προσπάθειας των μικρομεσαίων ευρωπαϊκών επιχειρήσεων να δραστηριοποιηθούν στις αγορές της Νοτίου Κορέας και της Ιαπωνίας.
Η βασική επιδίωξη είναι τα εκπαιδευόμενα στελέχη να αποκτήσουν γνώση των επιχειρηματικών πρακτικών, της κουλτούρας και της γλώσσας των χωρών αυτών. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα επικέντρωσης στους κλάδους που ενδιαφέρουν την κάθε επιχείρηση, ώστε να αποκτήσουν εξειδικευμένη γνώση και επιχειρηματική δικτύωση και να είναι σε θέση να αναπτύξουν ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο διείσδυσης στην αγορά.


Το κόστος της εκπαίδευσης καλύπτεται εξ ολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επιπλέον, παρέχεται υποτροφία ύψους 26.400€ (2.200€ /μήνα ) για την Ιαπωνία και 24.000€ (2.000€ /μήνα) για την Κορέα.

Ειδικά για την Κορέα το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής: 
  • Τρεις εβδομάδες εκπαίδευσης στην οικονομία, ιστορία, κουλτούρα και κοινωνία της χώρας.
  • Τριάντα εβδομάδες εκπαίδευσης σε θέματα διοίκησης των κορεατικών επιχειρήσεων, παράλληλα με την εκμάθηση της γλώσσας, σε συνεργασία με το φημισμένο κορεατικό πανεπιστήμιο Yonsei.
  • Δώδεκα εβδομάδες εργασίας με τη μορφή μαθητείας (Internship) σε κορεατική επιχείρηση. 


Η Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων για την περίοδο 2014 - 2015 λήγει στις 15-5-2014.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΕΤΡ, madridoffice@euetp.eu ή info@euetp.eu, τηλ. +3228002828 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: http://www.euetp.eu/  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου