Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Στρατηγική συνεργασία με την «Ελληνική Φωνή»


Η «Διώνη» συμμετέχει ενεργά στην παγκόσμια καμπάνια www.ellinikifoni.gr

Στρατηγική συνεργασία πέτυχε πριν λίγες μέρες το Κέντρο Τοπικής Ανάπτυξης Ορεινής Ηλείας με την «Ελληνική Φωνή», συμμετέχοντας ενεργά στην παγκόσμια καμπάνια που πραγματοποιεί η ηλεκτρονική εφημερίδα www.ellinikifoni.gr για την Ελλάδα.
Η καμπάνια αφορά την Οικονομία, τον Τουρισμό, την Παιδεία και τον Πολιτισμό, έχοντας ως τώρα εξασφαλίσει εκατοντάδες ήδη υποστηρικτές από τη χώρα μας, σε όλους τους παραπάνω τομείς.
Η www.ellinikifoni.gr έχει πολλές και αξιόλογες συμμετοχές και από εκπροσώπους του Ιαματικού Τουρισμού, καθώς πρωτοπορεί προβάλλοντας και προωθώντας συστηματικά τα οργανωμένα Ιαματικά Λουτρά της Ελλάδας.


Η Ηλεκτρονική Πύλη Ενημέρωσης «Ελληνική Φωνή» είναι ανοιχτή στο αναγνωστικό κοινό της Ελλάδας και της Ομογένειας, για δημοσίευση επιστολών, αλλά και για καταχωρίσεις από επιχειρήσεις όλων των κλάδων και μορφών, από συνεταιρισμούς και λοιπούς φορείς με εξαγωγικό προσανατολισμό, από γραφεία παροχής υπηρεσιών (αγοραπωλησίες ακινήτων, σύμβουλοι διαχείρισης περιουσίας, ασφαλιστικά, δικηγορικά και συμβολαιογραφικά γραφεία, τουριστικά πρακτορεία κτλ).

Η «Διώνη», στα πλαίσια συνεργασίας της με την «Ελληνική Φωνή», θα δέχεται υλικό (κείμενο, video, φωτογραφίες) για Ιστορίες Επιτυχίας, για διακρίσεις και κοινωνικό έργο από επιχειρήσεις και φορείς, με σκοπό να ετοιμάζει μικρά αφιερώματα για τις εξέχουσες ελληνικές επιχειρηματικές πρωτοβουλίες.
Τα αφιερώματα αυτά θα προβάλλονται μέσα από την ηλεκτρονική εφημερίδα σε όλο τον κόσμο.


Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνούν με τον Γιάννη Ευτυχίδη, email: ieftichidis@gmail.com και τη Βάσω Χαριτοπούλου, email: ldcdioni@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου