Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ημερίδα στη Γαστούνη



«Μνήμη Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, 170 χρόνια μετά το θάνατό του»

1. ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ
2. Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
3. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΩΛΟΝΟΣ
«Μνήμη Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, 170 χρόνια μετά το θάνατό του»
 Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης
Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 19:00

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας καλούμε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 19:00 στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης με θέμα: «Μνήμη Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, 170 χρόνια μετά το θάνατό του».

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ
του Δήμου Πηνειού
Δημήτριος Ηρ. Βασιλόπουλος


 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
·  Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Πηνειού κ. Δημήτρη Βασιλόπουλο
·     Xαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Ωλονού κ. Ηλία Τουτούνη
·    Ομιλία από την κα. Βασιλική Χαριτοπούλου, γραμματέα του συλλόγου Ωλονός για τη ζωή και το έργο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.
· Στα τραγούδια της Γενιάς των Κολοκοτρωναίων θα αναφερθούν: η κα. Ευγενία Δρακοπούλου, η κα. Ευαγγελία Σπηλιοπούλου, η κα. Κυριακή Τουτούνη, η κα. Ηλιάνα Μάρρα, η κα. Καλομοίρα Μπούμπαλη, η κα. Τερψιχόρη Πανάγαρη και η κα. Ακριβή Κακαλή.
·   Επίσης τραγούδια θα ερμηνεύσουν ο κ. Κώστας Λοΐζος, ο κ. Γιάννης Κορδονούρης, η κα. Αννέτα Γεωργουλοπούλου, ο κ. Γιώργος Αναγνωστόπουλος, ο κ. Λάμπρος Κριτσινέλιας, ο κ. Νίκος Νταλαμάρας και ο κ. Πέτρος Πυλαρινός.
· Τέλος θα ακολουθήσουν χοροί με Κολοκοτρωναίικα τραγούδια από το Μουσικοχορευτικό όμιλο Γαστούνης και Περιχώρων “ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ” με χοροδιδάσκαλο τον κ. Χρήστο Ροΐδη.

Συντονίστρια: κα. Κατερίνα Μητροπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου