Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Διεθνής εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων



Διεθνής εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (B2B Networking Event) στην Αθήνα, 11 & 12 Μαρτίου 2013

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ολοκληρωμένης Επιχειρηματικής Υποστήριξης “Enterprise Europe Network – Hellas” προσκαλεί εκπροσώπους Mικρομεσαίων επιχειρήσεων και Eρευνητικών Oργανισμών που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν ή να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στον Eυρωπαϊκό χώρο να συμμετέχουν στη διεθνή εκδήλωση διμερών συναντήσεων που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 12 Μαρτίου 2013, στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».
Η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων θα πραγματοποιηθεί σε συνέχεια ημερίδας η οποία θα πραγματοποιηθεί την προηγούμενη ημέρα, δηλαδή την 11η Μαρτίου 2013, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω επιχειρηματικούς τομείς:
  • Τρόφιμα
  • Υλικά και Βασικές Τεχνολογίες Γενικής Εφαρμογής (KETs)
  • Ενέργεια
  • Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών
  • Φαρμακευτική Βιομηχανία / Επιστήμες Υγείας
  • Τουρισμός


Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν επαφές με επιχειρήσεις από το εξωτερικό (δυνητικοί συνεργάτες), να προσεγγίσουν νέους πελάτες / προμηθευτές, να εντοπίσουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα και να προχωρήσουν σε νέες επιχειρηματικές και τεχνολογικές συνεργασίες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους το αργότερο έως τις 18 Φεβρουαρίου 2013, υποβάλλοντας το προφίλ στην ιστοσελίδα του Β2Β. 
Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου