Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ελληνικός Σύνδεσμος Εξαγωγέων Φυτικού Υλικού



Υπό σύσταση ο Ελληνικός Σύνδεσμος Εξαγωγέων Φυτικού Υλικού

Έχοντας ήδη έμβλημα και προωθητική ομάδα, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Εξαγωγέων Φυτικού προχωράει προς ίδρυση και δημιουργία καταστατικού.
Στόχοι του Συνδέσμου τίθενται η καταγραφή και αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων που αφορούν στον κλάδο των εξαγωγέων φυτών όσο και στην προώθηση των παραγόμενων ελληνικών φυτών και το lobbying που αφορά τη σύνδεση με εμπορικά και θεσμικά forum.

Μέσα σε κλίμα αλληλεγγύης και με αντιπροσώπευση από όλες τις περιοχές της Ελλάδος (Αττική, Μακεδονία, Κρήτη, Θεσσαλία, Πελοπόννησος, Σάμος, Στερεά Ελλάδα) πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας η πρώτη συνάντηση του υπό σύσταση Ελληνικού Συνδέσμου Εξαγωγέων Φυτικού Υλικού. 
Στη συνάντηση, με την παρουσία ικανού αριθμού μελών, λογιστή και δικηγόρου, συζητήθηκαν οι  σκοποί του Συνδέσμου, ενώ ορίστηκε και το έμβλημα του συνδέσμου. Επίσης, ορίστηκε και αποφασίστηκε να ιδρυθεί για τους σκοπούς του Συνδέσμου η προωθητική ομάδα με το όνομα «Ομάδα του Ελληνικού Κήπου» (Hellenic Garden Team), με μέλη τιμής ένεκεν τα μέλη της ομάδας που δημιούργησαν τον ελληνικό κήπο στην πρόσφατη Floriade στην Ολλανδία.
Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν οι διεργασίες οριστικοποίησης του καταστατικού και επαφών για την εξωστρέφεια του Συνδέσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου