Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Επιχειρηματικές Συνεργασίες


Διεθνής Εκδήλωση για Επιχειρηματικές Συνεργασίες στην Πορτογαλία

Διεθνή εκδήλωση για επιχειρηματικές συνεργασίες διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο της διημερίδας "Αναπτυξιακή Στρατηγική - Ευρώπη 2020: Προώθηση Επιχειρηματικών Συνεργασιών στην Πορτογαλία" στις 29 Νοεμβρίου στη Λισαβώνα.  Στις 28 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί επίσης συνέδριο για επενδυτικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Πορτογαλία. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, υποστηρίζει τη συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η πρωτοβουλία στοχεύει στη συνεργασία επιχειρήσεων από την Πορτογαλία με επιχειρήσεις από χώρες εντός και εκτός Ευρώπης σε τομείς που συνεισφέρουν σημαντικά στην εγχώρια ανάπτυξη. Απευθύνεται κυρίως σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ερευνητικούς φορείς που επιθυμούν να αναπτύξουν και να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στον ευρωπαϊκό χώρο.  


Η εκδήλωση καλύπτει όλους τους θεματικούς τομείς, με έμφαση σε:
  • Θαλάσσια Οικονομία
  • Υγεία
  • Τουρισμό
  • Αυτοκινητικά Εξαρτήματα
  • Αεροναυτικά Εξαρτήματα
  • Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών
  • Γεωργία και Τρόφιμα
  • Βιομηχανία Χαρτιού και Πολτοποίηση Χαρτιού
  • Κέντρα Παροχής Κοινών Υπηρεσιών 

Οι συμμετέχοντες στις επιχειρηματικές συναντήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με επιχειρηματικές και επενδυτικές δυνατότητες που προσφέρει η αγορά της Πορτογαλίας, να ενημερωθούν για τις εγχώριες επιχειρήσεις, να συζητήσουν δυνητικές συνεργασίες και να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους σε ένα εξαιρετικά ευρύ δίκτυο.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις επιχειρηματικές συναντήσεις καλούνται να υποβάλουν το προφίλ τους έως τις 30 Οκτωβρίου στην ιστοσελίδα: http://www.b2match.eu/m4g-portugal. Στη συνέχεια, έως τις 18 Νοεμβρίου, θα ενημερωθούν για το προσωπικό τους πρόγραμμα συναντήσεων. 
Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.
 


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Χριστιάνα Σιαμπέκου, τηλ.: 2107273954, e-mail: schris@ekt.gr, Christina Pascual, τηλ.: 210 7273920, e-mail: cpascual@ekt.gr, Henry Scott, τηλ.: 2107273926, e-mail: hscott@ekt.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου