Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

e-school Αρχιτεκτονικής Μικρών Κήπων


Ταχύρυθμο Σεμινάριο από το agronomist.gr

Tο e-school του agronomist.gr θα διοργανώσει ένα ταχύρυθμο σεμινάριο διάρκειας 8 ωρών, με θέμα: «Σχεδιασμός Μικρών Κήπων».
Στο σεμινάριο θα αναπτυχθούν τα παρακάτω θέματα:
-Κλίμα και έδαφος του κήπου
-Το ύφος του μικρού κήπου
-Οι συνιστώσες της σχεδίασης εξωτερικών χώρων
-Φυτά και φυτευτικές λύσεις
-Κατασκευαστικά στοιχεία
-Σχεδιάζοντας στον Η/Υ


Το σεμινάριο είναι δομημένο έτσι ώστε να είναι εφικτή η παρακολούθησή του και από ανθρώπους που δεν έχουν προγενέστερα καμία επαφή με τον κλάδο της κηποτεχνίας. Ενδεικτικά προφίλ συμμετεχόντων είναι τα εξής:
  •  Αρχιτέκτονες
  •  Πολιτικοί μηχανικοί
  •  Γεωτεχνικοί
  •  Διακοσμητές εσωτερικών χώρων
  •  Κηπουροί
  •  Ερασιτέχνες-λάτρεις της κηπουρικής

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 40€, με δυνατότητα να καταρτιστούν περισσότερα του ενός ατόμου μέσα από τον ίδιο Η/Υ.

Η παρακολούθηση του e-school by agronomist.gr προσφέρει τα πλεονεκτήματα της παραδοσιακής διδασκαλίας αξιοποιώντας τα οφέλη της τεχνολογίας. Το σημείο «συνάντησης» εκπαιδευτών και εκπαιδευόμενων είναι η ψηφιακή πλατφόρμα του agronomist.gr η οποία υποκαθιστά την αίθουσα διδασκαλίας.  
Οι on line παραδόσεις πραγματοποιούνται σε προκαθορισμένο χρόνο, σύμφωνα με τον εκάστοτε προγραμματισμό των μαθημάτων. Κατά τη διάρκεια των online παραδόσεων υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής των εκπαιδευόμενων, οι οποίοι μπορούν να ρωτούν και να αλληλεπιδρούν με τον εκπαιδευτή τους.  


Σε κάθε παράδοση διανέμεται η ύλη των παραδόσεων σε μορφή pdf αρχείου για περαιτέρω εμβάθυνση. Οι σημειώσεις περιέχουν ενεργούς συνδέσμους (links) που παραπέμπουν σε βίντεο και επιπλέον βιβλιογραφία.  
Με το πέρας των δραστηριοτήτων κάθε τμήματος απονέμεται το πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης του μαθήματος που διδάχθηκε ο εκπαιδευόμενος.  

Για αίτηση συμμετοχής ή για επιπλέον πληροφορίες: 2109963962 και 6977128940 (Εισηγητής Δρ Ανδρέας Παπασταύρου, γεωπόνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου