Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Νέες ψηφιακές υπηρεσίες προς τις ΜΜΕ


Εκπαιδευτική Διημερίδα 15 - 16 Ιανουαρίου από το Επιμελητήριο Ηλείας

Το Επιμελητήριο Ηλείας, αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία και υλοποιώντας το πρόγραμμα «Ψηφιακό Κέντρο για την διοικητική εξυπηρέτηση και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του Νομού Ηλείας», προσφέρει νέες ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.
Με το νέο αυτό έργο το Portal www.heliachamber.gr του Επιμελητηρίου Ηλείας αναβαθμίζεται σημαντικά, εντάσσοντας μια πληθώρα Ψηφιακών Δράσεων, οι οποίες παρέχονται δωρεάν σε όλα τα μέλη του.


Οι παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις (προγράμματα), με αφορμή την ανάπτυξη του αναβαθμισμένου διαδικτυακού κόμβου, θα πραγματοποιηθούν στον συνεδριακό χώρο του Επιμελητηρίου Ηλείας (28ης Οκτωβρίου 1 & Πλ. Ηρώων  - 4ος όροφος) και αφορούν γενικότερα θέματα όπως Τεχνικές προώθησης πωλήσεων και marketing,  Εξωστρέφεια, Δημιουργικότητα  και Eπιχειρηματικότητα στις ΜΜΕ,  Ηλεκτρονικό εμπόριο και παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών στις επιχειρήσεις του Νομού Ηλείας.

Αναλυτικό πρόγραμμα:

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 19:30
Ηλεκτρονικό Εμπόριο (e-Commerce), Σύμβουλος Επιχειρηματία, Δημιουργία Ιστοσελίδας,  Διαχείριση e-shop, Marketing και Καινοτομία (α΄κύκλος)

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 18:00 
Προβολή τουριστικών επιχειρήσεων & Online κρατήσεις, Νέα Τουριστική Πύλη Επιμελητηρίου Ηλείας


Με τις νέες ψηφιακές δράσεις του Επιμελητηρίου Ηλείας οι επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα, μεταξύ άλλων: 
  • Να δημιουργήσουν ιστοσελίδα της επιχείρησής τους στον Ηλεκτρονικό Επιχειρηματικό Οδηγό του Επιμελητηρίου Ηλείας και να προβληθούν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Να διαθέσουν τα προϊόντα τους On-line (e-shop), μέσω της Ηλεκτρονικής Επιμελητηριακής Αγοράς.
  • Να προβληθούν στον Ηλεκτρονικό Τουριστικό Οδηγό του Επιμελητηρίου και να συμμετέχουν σε ένα ενιαίο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων (e-booking).
  • Να θέσουν τα ερωτήματα τους και να λάβουν εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για φορολογικά, εργασιακά θέματα (e-consulting).
  • Να ακολουθήσουν προγράμματα και μαθήματα Σύγχρονης Επιχειρηματικότητας (e-courses), μέσω των συνεδριών στον χώρο του Επιμελητηρίου αλλά και απομακρυσμένων ασύγχρονων μαθημάτων (e-learning).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου