Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Eπιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ΟΠΕ Α.Ε.


Eπιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης από τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου ΟΠΕ Α.Ε. στο πλαίσιο του προγράμματος «Ενίσχυση ανθρώπινου δυναμικού των ΜΜΕ σε θέματα εξωστρέφειας», που υλοποιεί η Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων- ΕΕΔΕ ανακοίνωσε την υλοποίηση επαναλαμβανόμενων εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατάρτισης διάρκειας 40 ωρών έκαστο, για εργαζομένους σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.
Η υλοποίηση του 1ου εκπαιδευτικού προγράμματος θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013, και θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης του ΟΠΕ, Μαρίνου Αντύπα 86 – 88 στην Ηλιούπολη.


Το πρόγραμμα κατάρτισης έχει ως αντικείμενο το Διεθνές Εμπόριο και τις Εξαγωγές στην πράξη, με εισηγητές καταξιωμένους και έμπειρους εκπαιδευτές από το χώρο του διεθνούς εμπορίου, του marketing, της προώθησης των εξαγωγών, της συσκευασίας και της διοργάνωσης διεθνών εκθέσεων. 
Το πρόγραμμα κατάρτισης θα περιλαμβάνει 20 ώρες εβδομαδιαίως (ενδεικτικά Δευτέρα, Παρασκευή απόγευμα 6 ώρες, Σάββατο 8 ώρες).
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν ως αμοιβή για συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα το ποσό των 5 € μικτά την ώρα. Μετά το πέρας του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν επίσης Βεβαίωση Παρακολούθησης.


Ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου καλεί τους ενδιαφερόμενους, εφόσον το επιθυμούν και πληρούν τα παρακάτω κριτήρια, να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013. Ο κάθε υποψήφιος μπορεί να καταθέσει ή να αποστείλει ταχυδρομικώς ή με e-mail μία μόνο αίτηση συμμετοχής, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στα γραφεία του ΟΠΕ, Μαρίνου Αντύπα 86 -88, 163 46.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά Ένταξης στο Πρόγραμμα:
  • Αίτηση συμμετοχής
  • Επικυρωμένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
  • Βεβαίωση εργοδότη ή βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος
  • Πρόσφατο βιογραφικό σημείωμα
  • Πρόσφατη φωτογραφία
  • Υπεύθυνη Δήλωση ότι η επιχείρηση δεν απασχολεί προσωπικό άνω των 250 ατόμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου