Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

«Όψεις της Eπιχειρηματικότητας στη Mικρή Eπιχείρηση»



Δωρεάν Σεμινάριο για τις Εμπορικές & Βιοτεχνικές Επιχειρήσεις της Ορεινής Ηλείας

Το Κέντρο Τοπικής Ανάπτυξης Ορεινής Ηλείας «Διώνη» σε συνεργασία με το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ θα υλοποιήσει τον τρίτο κύκλο δωρεάν Σεμιναρίων για τους κατοίκους  της Ορεινής Ηλείας με θέμα: «Όψεις της επιχειρηματικότητας στη μικρή επιχείρηση».

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:
·        εργοδότες,
·        εργαζόμενους,
·        αυτοαπασχολούμενους,
·        συμβοηθούντα μέλη
μικρών εμπορικών και βιοτεχνικών επιχειρήσεων και η συμμετοχή σε αυτό θα είναι δωρεάν.

Το έργο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - Ε.Κ.Τ.) και εθνικών πόρων.

Το σεμινάριο, διάρκειας 50 ωρών, αναφέρεται στο οικονομικό περιβάλλον της μικρής επιχείρησης και περιγράφεται η πορεία της ελληνικής και της παγκόσμιας οικονομίας.


Στόχος του  είναι η κατανόηση του επιχειρηματικού και γενικότερου μακροοικονομικού περιβάλλοντος που λειτουργούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και οι έννοιες της επιχείρησης και του επιχειρηματία. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιπλέον έχει ως στόχο:
oτην κατανόηση βασικών εννοιών του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος και η οικονομική τους ερμηνεία
oτην κατανόηση των βασικών εννοιών που αφορούν στην επιχειρηματικότητα
o την αντίληψη της ανάγκης τροφοδότησης της αγοράς και του ελληνικού περιβάλλοντος με καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες που θα κινήσουν την ελληνική αγορά.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης, το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί και στην υποβολή προτάσεων σε χρηματοδοτικά προγράμματα, καθώς προσφέρει υψηλότερη βαθμολογία στον υποψήφιο.
Για επιπλέον πληροφορίες αλλά και αιτήσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το γραφείο μας στο τηλέφωνο 26240 41503.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου