Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Πρωτοποριακό Φεστιβάλ στην Αμαλιάδα




"Κερνάμε Ελλάδα" στην Αμαλιάδα

Το Φεστιβάλ, που διεξάγεται στις 15, 16 και 17 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.
Το φεστιβάλ έχει πανευρωπαϊκή ακτινοβολία, καθώς δεκάδες δημοσιογράφοι και μέσα μαζικής ενημέρωσης θα το καλύψουν από πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Την οργάνωση έχουν αναλάβει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός  Στρατηγικού Σχεδιασμού, το Επιμελητήριο Ηλείας, ο Δήμος Ηλείας και το ΙΙΕΚ ΒΕΡΓΗ,  που έχει την ευθύνη της Γαστρονομικής Παρουσίασης και των Παιδικών Εργαστηρίων.


Στόχος του Φεστιβάλ είναι η ανάδειξη και η δικτύωση των ελληνικών επιχειρήσεων με ιδιαίτερη έμφαση στην ελληνική γαστρονομία, τον αγροτουρισμό, τα δίκτυα επιχειρηματικότητας και την καινοτομία.

Το ΙΙΕΚ ΒΕΡΓΗ συνδέει την επαγγελματική κατάρτιση με τις ελληνικές επιχειρήσεις συμμετέχοντας στη διοργάνωση του μεγάλου αυτού Φεστιβάλ.


Τα τμήματα Μαγειρικής  Τέχνης του ΙΙΕΚ ΒΕΡΓΗ θα παρουσιάσουν ένα υπερθέαμα Γαστρονομίας από όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας με βάση τα τοπικά Π.Ο.Π. πιστοποιημένα προϊόντα και τις παραδοσιακές συνταγές. Τα παιδικά εργαστήρια που θα λειτουργούν όλες τις ώρες έχουν επιμεληθεί τα τμήματα Παιδαγωγικών του ΙΙΕΚ ΒΕΡΓΗ με παιχνιδομαγειρέματα, μουσικές παραστάσεις, εικαστικά δρώμενα και πολλές εκπλήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου