Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Συμβουλευτική ΥποστήριξηΔωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη σε μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις

Η ΕΣΕΕ σχεδίασε και παρέχει προς τις εμπορικές επιχειρήσεις που παρουσιάζουν ανάλογες ανάγκες την δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη για φορολογικά, ασφαλιστικά, εργασιακά, μισθώματα και τραπεζικά προβλήματα, μέσω του προγράμματος Υποστήριξης Μικρομεσαίων Εμπορικών Επιχειρήσεων.

Στόχος της ΕΣΕΕ είναι η ελάφρυνση των επιπτώσεων της μεγάλης ύφεσης που διανύουμε για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό εμπορικών επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα και η διασφάλιση της βιωσιμότητάς τους σε μεσοπρόθεσμο τουλάχιστον ορίζοντα.
Η συνδρομή που παρέχει η ΕΣΕΕ μέσω του προγράμματος «Υπηρεσίες Υποστήριξης Μικρομεσαίων Εμπορικών Επιχειρήσεων», καλύπτει το σύνολο από τους συνήθεις βασικούς τομείς της καθημερινής λειτουργίας ενός καταστήματος, αλλά και θέματα που σχετίζονται με τη στρατηγική ανάπτυξής τους.


Οι έμποροι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο συμβουλευτικό πρόγραμμα εντελώς δωρεάν, προκειμένου να τους επισκεφτούν στην έδρα της επιχείρησής τους εξειδικευμένοι συνεργάτες και να συζητήσουν κατ’ ιδίαν την κάθε περίπτωση, μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Τοπικής Ανάπτυξης Ορεινής Ηλείας «Διώνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου