Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Οργάνωση και Διακόσμηση Χώρων


 

 Re-Create: Μια δωρεάν υπηρεσία οργάνωσης και διακόσμησης χώρων κατοικιών

Tο project Re-Create  φιλοδοξεί να οργανώσει, και μάλιστα δωρεάν,  χώρους κατοικιών, προτείνοντας αλλαγές  στους ενδιαφερομένους μέσα από τρισδιάστατες απεικονίσεις.


Το συγκεκριμένο project αφορά όχι μόνο ενδιαφερόμενους για την οργάνωση και διακόσμηση των χώρων κατοικίας τους, αλλά και όσους ασχολούνται με την κατασκευή επίπλων, φωτιστικών, διακοσμητικών ή άλλων αντικειμένων σπιτιού και επιθυμούν να προωθήσουν στοχευμένα και έξυπνα την δουλειά τους.
Οι τελευταίοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή  στο project και να δουν τις δημιουργίες τους μέσα στις κατοικίες του Re-Create.
Τα έργα όσων δηλώσουν συμμετοχή θα τοποθετηθούν, ως πρόταση αλλαγής, σε πραγματικούς χώρους κατοικιών. Επιπλέον, θα δημιουργηθεί μια  προσωπική υποσελίδα του εκάστοτε συμμετέχοντα στο site του Re-Create, με τα έργα του.
Στην υποσελίδα αυτή θα αναφέρονται τα στοιχεία επικοινωνίας, οι τιμές των έργων, καθώς και link για το δικό του (αν υπάρχει) site. Τέλος, τα έργα αυτά θα δημοσιευτούν  στη σελίδα του Re-Create στο facebook.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου