Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Aύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΑΛΦΕΙΟΣ - ΡΟΔΙ Α.Ε.

 

ΑΛΦΕΙΟΣ - ΡΟΔΙ Α.Ε.


Υλοποιώντας την απόφασή της για εγγραφή νέων μελών και αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, η ΑΛΦΕΙΟΣ - ΡΟΔΙ Α.Ε. οργάνωσε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Ιόνιον στην εθνική οδό Πύργου - Πατρών, ενημερωτική συνάντηση σχετικά με την οργανωμένη καλλιέργεια της ροδιάς, την προοπτική της καθώς και για τα νέα επιχειρηματικά σχέδια της εταιρίας.

Ήδη η απόφαση της εταιρίας για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση σε νέους μετόχους, με 50 μέχρι στιγμής νέες εγγραφές ενδιαφερομένων για ένταξή τους στην εταιρία, από το σύνολο των νομών της Πελοποννήσου και αρκετές περιοχές της Στερεάς Ελλάδας.




Στη συνάντηση συμμετείχαν οι μέτοχοι της εταιρίας καθώς και νέοι ενδιαφερόμενοι από την περιοχή της Ηλείας και της Αχαΐας.
Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο της εταιρίας Παρασκευά Παρασκευόπουλο και τα στελέχη της. Όπως είναι γνωστό, η ΑΛΦΕΙΟΣ - ΡΟΔΙ Α.Ε. δημιουργήθηκε  πριν  δύο χρόνια, ξεκίνησε ως  συλλογική επιχειρηματική πρωτοβουλία  για την  οργανωμένη  καλλιέργεια  της  ροδιάς   της   ποικιλίας wonderful και την ολοκληρωμένη και καθετοποιημένη διαχείριση των προϊόντων της.  
Ήδη, από τους 70 μετόχους της, φυτεύτηκαν 400 στρέμματα σε κτήματα στις περιοχές Γορτυνίας του νομού Αρκαδίας και Ηλείας, ενώ σε συνεργασία με τον Ροδώνα Κιλκίς και το φυτώριο Κωστελένος στην Ερμιόνη, δημιούργησε φυτώριο με 40.000 νέα δικά της δενδρύλλια, τα οποία ήδη διατίθενται στους παλαιούς και νέους μετόχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου