Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

VentureGarden


Νέο δωρεάν πρόγραμμα προώθησης της επιχειρηματικότητας

Δίνοντας έμφαση στη δημιουργία μίας νέας γενιάς επιχειρηματιών ικανών να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Ελλάδας, η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative-THI) στηρίζει το νέο πρόγραμμα "VentureGarden" που στοχεύει να δημιουργήσει θετικές προοπτικές στον επιχειρηματικό τομέα της χώρας. Ο σχεδιασμός, η οργάνωση και η διαχείριση του προγράμματος πραγματοποιείται από κοινού από το Anatolia School of Business of ACT στη Θεσσαλονίκη και το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece στην Αθήνα.

Το VentureGarden αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης νέων επιχειρηματιών. Στόχος του προγράμματος είναι να υποστηρίξει όσους ενδιαφέρονται να δομήσουν έναν βιώσιμο επιχειρηματικό τρόπο σκέψης και να συμβάλλει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής τους ιδέας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από μία εκπαιδευτική διαδικασία που προσαρμόζεται απόλυτα στο προφίλ, τις ανάγκες και τις επιχειρηματικές δυνατότητες του κάθε υποψηφίου. 


Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν και απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να μετατρέψουν μια ιδέα σε μια επιχειρηματική πραγματικότητα. Η διαφοροποίηση του VentureGarden έγκειται στο γεγονός ότι η κεντρική φιλοσοφία του προγράμματος δίνει έμφαση στο άτομο και τις ανάγκες του και όχι μόνο στην εκάστοτε ιδέα που αυτό επιθυμεί να αναπτύξει. Με το άτομο στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του, το VentureGarden καλωσορίζει όσους έχουν πάθος με την επιχειρηματικότητα, ανεξαρτήτου ηλικίας, επαγγελματικής κατάρτισης ή δραστηριότητας.

Το πρόγραμμα VentureGarden θα υλοποιείται ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ η πρώτη περίοδος των μαθημάτων θα ξεκινήσει την 1η Απριλίου 2014. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, καθώς και να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής έως τις 21/03/2014 μέσω του website του VentureGarden. Η διαδικασία είναι απλή και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει απλώς να συμπληρώσουν μία φόρμα συμμετοχής. Στη συνέχεια μέλος της ομάδας του VentureGarden θα επικοινωνήσει μαζί τους για να προγραμματίσουν από κοινού μία συνέντευξη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου