Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Δωρεάν Ηλεκτρονική Αγορά μέσω του Επιμελητηρίου


Ηλεκτρονική Αγορά (e-shop) μέσω του Portal του Επιμελητηρίου

Το Επιμελητήριο Ηλείας έχει δημιουργήσει Ηλεκτρονική Αγορά, δίνοντας τη  δυνατότητα στους επιχειρηματίες/επιχειρήσεις - μέλη του να λειτουργούν Ηλεκτρονικό Kατάστημα Πώλησης (e-shop) και να πραγματοποιούν ηλεκτρονικές πωλήσεις των προϊόντων τους χωρίς κόστος για αυτές,  με ειδικές προνομιακές τιμές μεταφορικών που θα χρεώνεται ο κάθε αγοραστής.
Στόχος του Επιμελητηρίου είναι να δοθεί η δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση, χωρίς ειδικές επενδύσεις και τεχνογνωσία, να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού επιχειρείν και τις νέες τάσεις του αγοραστικού κοινού, να διευρύνει την πελατειακή της βάση και να αποκτήσει εξωστρέφεια που θα ωφελήσει σημαντικά τις πωλήσεις της.

Οι υπηρεσίες που παρέχει η Ηλεκτρονική Αγορά δωρεάν στην κάθε Eπιχείρηση περιλαμβάνουν συνοπτικά τα παρακάτω:
  • Διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος (πλήρης & σύγχρονη εταιρική παρουσίαση)
  • Διαχείριση καταλόγου προϊόντων, δημιουργία πακέτων προϊόντων ή και προσφορών
  • Εύκολη Περιήγηση στον κατάλογο προϊόντων
  • Ηλεκτρονικές πωλήσεις προϊόντων
  • Ηλεκτρονικές πληρωμές προϊόντων (αλλά και με αντικαταβολή)
  • Διαχείριση ηλεκτρονικών παραγγελιών
  • Στατιστικά παραγγελιών


Τα ηλεκτρονικά καταστήματα των Επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου δεν λειτουργούν αυτόνομα αλλά σε ενιαίο περιβάλλον, με αποτέλεσμα να δημιουργείται η έννοια της Τοπικής Αγοράς στο Επιμελητηριακό Portal (www.heliachamber.gr), με ταυτόχρονη προβολή τους και σε Πανελλαδικό Κατάλογο Προϊόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το Επιμελητήριο ή το Επιμελητηριακό Portal και να λάβουν το Ειδικό Ερωτηματολόγιο Συμμετοχής και πλήρεις οδηγίες. Όλες οι νέες αυτές υπηρεσίες είναι ΔΩΡΕΑΝ και παρέχονται από το Επιμελητήριο σε όλα τα μέλη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου