Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Η Ηλεία καλωσορίζει τους τουρίστες


Η Ηλεία καλωσορίζει τους τουρίστες την Τετάρτη 17 Ιουλίου  2013 στο Κατάκολο

Για 4η συνεχή χρονιά ο Όμιλος Ηλείων για τον Πολιτισμό και την ανάπτυξη «Πολιτεία Ήλιδας-Ολυμπίας» σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου αναλαμβάνει πρωτοβουλία να καλωσορίσει τους τουρίστες των κρουαζιεροπλοίων που έρχονται στο Κατάκολο.
Η προσπάθεια αυτή γίνεται προκειμένου να αναδειχθεί η πραγματική εικόνα της Ηλείας και της Ελλάδας στους τουρίστες που έρχονται στο λιμάνι του Κατακόλου καθημερινά, σε συνδυασμό με την προβολή αντιπροσωπευτικών προϊόντων του νομού αλλά και της φιλοσοφίας του Ξένιου Δία που άνθισε στην ιερή γη της Ολυμπίας.


Στο πλαίσιο αυτό την Τετάρτη 17 Ιουλίου  2013, μετά το μεσημέρι, η Ηλεία θα καλωσορίσει το κρουαζιερόπλοιο Magica και  θα αποχαιρετίσει τα: Seabourn Spirit, Norwegian Jade και Horizon στο Κατάκολο, με τον παραδοσιακό ηλειακό τρόπο (με προϊόντα του νομού μας, φαγητά, κρασιά, εποχικά φρούτα, γλυκά αλλά και χορευτικά κ.α.). Στο χώρο θα υπάρχουν ενημερωτικά φυλλάδια και αφίσες με στόχο να προβληθούν οι ομορφιές, ο πολιτισμός και τα προϊόντα της Ηλείας.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 15.00 έως 18.30.
Σε αυτή την προσπάθεια ενεργή θα είναι η συμπαράσταση του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), του ΕΟΤ Κυλλήνης,  της Αντιπεριφέρειας Ηλείας, των δήμων της περιοχής, Συλλόγων, καθώς και φορέων και επιχειρήσεων της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου