Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Αρχαία Τεχνολογία και Τεχνικές


Θερινό Σχολείο στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Η πρόοδος και η καινοτομία στον τομέα της Τεχνολογίας συνέβαλαν σημαντικά στην ανάπτυξη της αρχαίας κοινωνίας. Οι πολύπλευροι τομείς της αρχαίας Τεχνολογίας απασχολούν Αρχαιολόγους, Ιστορικούς και πλήθος άλλων επιστημόνων. Το Θερινό Σχολείο του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος με αντικείμενο την Αρχαία Τεχνολογία προσφέρει τη δυνατότητα μελέτης ποικίλων τεχνολογικών επιτευγμάτων των αρχαίων πολιτισμών –κυρίως της αρχαίας Ελλάδας – προβάλλοντας το υψηλό τεχνολογικό επίπεδο στο οποίο είχαν φτάσει οι αρχαίοι πολιτισμοί. To σεμινάριο θα διεξαχθεί 30 Ιουνίου - 11 Ιουλίου 2014.


Το Θερινό Σχολείο, το οποίο διεξάγεται εξολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα, απευθύνεται σε Έλληνες και ξένους προπτυχιακούς φοιτητές, αποφοίτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές των τμημάτων Αρχαιολογίας, Ιστορίας, Μουσειολογίας, Συντήρησης, Τουριστικής αξιοποίησης, Πολιτικών Επιστημών, Αρχιτεκτονικής, Μηχανολογίας και άλλων Θετικών Επιστημών. Δεκτές μπορούν να γίνουν και αιτήσεις εργαζομένων σε διάφορους φορείς με ενδιαφέρον για την Αρχαιολογία και την Αρχαία Τεχνολογία.

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο διάρκειας 2 εβδομάδων είναι 650 €. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει επιπλέον να καλύψουν τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής τους, έχοντας επιλογές που ξεκινούν από 100 €. Η επιπλέον χρέωση για 3η εβδομάδα πρακτικής άσκησης είναι επιπλέον 100 €.


Για περισσότερες πληροφορίες, εκπτώσεις και τρόπους πληρωμής, κα Κ. Καραΐσκου: k.karaiskou@ihu.edu.gr, 2310 807529.

Πηγή: www.epixeiro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου