Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Έκθεση «Η Ελλάδα των γεύσεων»


Κάλεσμα ΠΑΣΕΓΕΣ για συμμετοχή στην έκθεση «Η Ελλάδα των γεύσεων»

Κάλεσμα απευθύνει η ΠΑΣΕΓΕΣ προς τους επιχειρηματίες για την Έκθεση «Η Ελλάδα των γεύσεων και των παραδόσεων».

Η Διοίκηση της ΠΑΣΕΓΕΣ, κόντρα στις αντιξοότητες και το αρνητικό κλίμα της εποχής, αποφάσισε να κινηθεί αποφασιστικά, στηρίζοντας πράξεις εξωστρέφειας μέσω της διοργάνωσης μίας σειράς εκθέσεων υπό τον γενικό τίτλο: Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ & ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ.

Κάνοντας πράξη την στήριξη στον αγροτικό τομέα καθώς και στο τουριστικό προϊόν που απορρέει από αυτόν, η ΠΑΣΕΓΕΣ προγραμματίζει τη διοργάνωση της πρώτης έκθεσης, από την 27η έως και την 29η Ιουνίου  2013, στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό στο Σύνταγμα.


Κύριοι στόχοι είναι:

(α) Η ανάδειξη των ελληνικών επιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή και επεξεργασία αγροτικών αλλά και παραδοσιακών προϊόντων.

(β) Η προσπάθεια για την τόνωση των συναλλαγών της αγοράς του κλάδου και η ανύψωση του ηθικού των καταναλωτών μέσω της άμεσης πώλησης οικονομικών και ποιοτικών ελληνικών προϊόντων.

(γ) Η προβολή των παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων ως ανταγωνιστικών, κάτι το οποίο θα αποτελέσει και το κλειδί των ελληνικών εξαγωγών.

(δ) Η πληρέστερη ενημέρωση του καταναλωτή από τα εκτιθέμενα προϊόντα - υπηρεσίες μέσω των εκδηλώσεων των επιχειρήσεων, καθώς επίσης και των εκδηλώσεων Φορέων και Αρχών που συμμετέχουν και στηρίζουν την Έκθεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου