Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

«Η Ευρώπη στην Περιοχή μου 2013»


Διαγωνισμός φωτογραφίας 
«Η Ευρώπη στην Περιοχή μου 2013»

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας «Η Ευρώπη στην Περιοχή μου» στοχεύει στο να αναδείξει τα έργα που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 19 Ιουνίου 2013 και λήγει στις 23 Αυγούστου 2013 και ώρα 12:00 (θερινή ώρα Κεντρικής Ευρώπης).

Θα επιλεγούν τέσσερις (4) νικητές, ένας (1) με ψήφο του κοινού και τρεις (3) από ανεξάρτητη επιτροπή στην οποία συμμετέχουν επαγγελματίες του χώρου της επικοινωνίας και της φωτογραφίας. Η ψηφοφορία για το κοινό ξεκινάει στις 26 Αυγούστου και λήγει στις 6 Σεπτεμβρίου  -κάθε χρήστης του facebook μπορεί να ψηφίσει. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στα μέσα Σεπτεμβρίου 2013.


Κάθε νικητής θα κερδίσει δωροεπιταγή 1.000 ευρώ για φωτογραφικό εξοπλισμό και ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες για δύο ημέρες τον Οκτώβριο.

Επισημαίνεται ότι υποβάλλονται φωτογραφίες που περιλαμβάνουν πινακίδες, ταμπέλες, αφίσες ή άλλη σήμανση της συγχρηματοδότησης από τα Διαρθρωτικά Ταμεία. Οι φωτογραφίες που μπορούν να υποβληθούν αφορούν όλα τα Ταμεία (ΕΤΠΑ, ΕΚΤ, κλπ.), ενώ τα δώρα και οι διαδικασίες ψηφοφορίας είναι οι ίδιες.

Για να συμμετάσχουν οι ενδιαφερόμενοι, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να μπουν στη σχετική εφαρμογή στο Facebook στο σύνδεσμο
http://www.facebook.com/EuropeanCommission/app_386310531430573.

Εκεί μπορούν να ανεβάσουν φωτογραφίες ενός έργου που απεικονίζουν και την ταμπέλα, πινακίδα ή την αφίσα με την ευρωπαϊκή σημαία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου