Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Υποκατάστημα ΚΤΗΜΑΤΟΕΦΑΡΜΟΓΗ ΙΚΕ στο Λάλα



Εδραιώνει την παρουσία του στην καθημερινή ζωή της Ορεινής Ηλείας το υποκατάστημα της ΚΤΗΜΑΤΟΕΦΑΡΜΟΓΗ ΙΚΕ στο Λάλα

Με έγκυρες συμβουλές και αξιόπιστες λύσεις, το γραφείο της ΚΤΗΜΑΤΟΕΦΑΡΜΟΓΗ ΙΚΕ στο Λάλα που συμπληρώνει ήδη 3 μήνες επιτυχούς λειτουργίας, γίνεται σταδιακά αναπόσπαστο μέρος  της τοπικής ζωής.
Εκατοντάδες είναι οι πολίτες που έχουν ως τώρα εμπιστευτεί για τις αιτήσεις τους στο Κτηματολόγιο τις υπηρεσίες του γραφείου, αποτελώντας την πιο αποτελεσματική μορφή διαφήμισης για το διαρκώς διευρυνόμενο πελατολόγιο του υποκαταστήματος  στο Λάλα.


Οι πολίτες της Ορεινής Ηλείας, δείχνουν καθημερινά την εμπιστοσύνη τους ζητώντας καθοδήγηση και σε ευρύτερα επιχειρηματικά θέματα που τους απασχολούν, αποδεικνύοντας πως η σχέση που έχουν χτίσει με το γραφείο της ΚΤΗΜΑΤΟΕΦΑΡΜΟΓΗ ΙΚΕ στο Λάλα έχει γερές βάσεις.
Το γραφείο λειτουργεί καθημερινά και Σάββατο, πρωί-απόγευμα.


Η ΚΤΗΜΑΤΟΕΦΑΡΜΟΓΗ ΙΚΕ, με επιτυχημένη παρουσία σε όλο το νομό Ηλείας μέσα από τα 17 υποκαταστήματα και συνεργαζόμενα γραφεία της, αποτελεί τη δυναμική απάντηση στις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο νομός μας.
Μέσα στον παλμό των εξελίξεων, με ικανό και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, η ΚΤΗΜΑΤΟΕΦΑΡΜΟΓΗ ΙΚΕ έχει τις λύσεις για τη βελτίωση της πραγματικότητας στην αναπτυσσόμενη Ηλεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου