Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Η Ομογένεια στο προσκήνιο


Στρατηγική συνεργασία με την εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ»

Παραμένοντας καθημερινά και αταλάντευτα στο πλευρό των Πελοποννησίων, εδώ και 112 χρόνια, εκφράζοντας τις ελπίδες των συμπολιτών μας και τις αγωνίες τους για την πρόοδο του τόπου μας, η εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» με συνέπεια και ακατάβλητη θέληση για ποιοτική αναβάθμιση της πατρίδας μας, εξακολουθεί να αφουγκράζεται αδιάκοπα τους σφυγμούς της ελληνικής κοινωνίας.

Η εγκυρότητα και η αντικειμενική ενημέρωση που παρέχει η  «ΠΑΤΡΙΣ» στο αναγνωστικό της κοινό, την έχουν αναδείξει σταθερά πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα όχι μόνο στο νομό Ηλείας, αλλά και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, με ημερήσια κυκλοφορία 7.000 φύλλων.
Η «ΠΑΤΡΙΣ» είναι σήμερα η αρχαιότερη, καθημερινή από την ίδρυσή της, εφημερίδα της Ελλάδας (μετά την εφημερίδα «Ακρόπολις» η οποία δεν εκδίδεται πλέον), με τη μεγαλύτερη αθροιστική αναγνωσιμότητα από όλες τις περιφερειακές εφημερίδες.


Αντιλαμβανόμενη την αλματώδη εξέλιξη της τεχνολογίας και τις ανάγκες πληροφόρησης από την ταχύτατη εξάπλωση του διαδικτύου, η «ΠΑΤΡΙΣ» δημιούργησε τον Φεβρουάριο του 2011 το patrisnews.com, το οποίο μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να κερδίσει την πρωτιά στην πανελλαδική κατάταξη των sites περιφερειακών εφημερίδων.
Το patrisnews.com καλύπτει ευρύ φάσμα ειδησεογραφίας, τόσο σε γεωγραφικό όσο και σε θεματικό επίπεδο.  

Στα πλαίσια των στρατηγικών τους κινήσεων και ακολουθώντας τις επιταγές της σύγχρονης εποχής, η «ΠΑΤΡΙΣ» σε συνεργασία με την ιδρύτρια της «Διώνης», προσανατολίζονται στο να μετατρέψουν πολύ σύντομα την υφιστάμενη στήλη της εφημερίδας, που αφορά στα νέα της Ομογένειας, σε κέντρο συστηματικής προβολής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, των δράσεων και πρωτοβουλιών των Ελλήνων ανά τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου