Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Game Night στο Λάλα



Game Night στο Λάλα με έπαθλο 
μία εβδομάδα στην Πόλη

Με άρωμα …Πόλης γέμισε το βράδυ της Δευτέρας 19 Αυγούστου το Lalas Village, με το διαγωνισμό Playstation που διοργάνωσαν οι Erasmus Interns του κέντρου τοπικής ανάπτυξης «Διώνη», F. Batuhan Okumuş και Sümeyra Aldemir, στα πλαίσια της διαπολιτισμικής συνεργασίας και προώθησης του προγράμματος Erasmus.


Η βραδιά είχε κέφι, χορό, αλλά και αγωνία για την ανάδειξη του νικητή, καθώς οι περισσότεροι συμμετέχοντες ήταν ιδιαίτερα ικανοί και έμπειροι παίκτες!




Το έπαθλο κέρδισε ο Γιώργος Κονιτόπουλος, το οποίο το μοιράστηκε με τον Πέτρο Μπορομπόκα, καθώς και οι δύο αποδείχθηκαν ισάξιοι παίκτες και θα φιλοξενηθούν για 1 εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη.


Τον εξοπλισμό Playstation προσέφεραν για τις ανάγκες του διαγωνισμού ο Παρασκευάς Καραμέρος και ο γιος του Νίκος, ο οποίος επίσης συναγωνίσθηκε δυναμικά.


Παράλληλα με το διαγωνισμό Playstation, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία στον χώρο να παίξουν και με κλασικά επιτραπέζια και άλλα γνωστά ομαδικά παιχνίδια, αποδεικνύοντας πως τεχνολογία και παράδοση μπορούν να συνδυαστούν και να χαρίσουν όμορφες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.




The Game Night” για πρώτη φορά στο Λάλα, γιατί το παιχνίδι δεν γνωρίζει σύνορα, ούτε ηλικία!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου