Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Αμειβόμενες θέσεις για εθελοντές εκπαιδευτές & φοιτητές στην Ινδία


Αμειβόμενες θέσεις για εθελοντές εκπαιδευτές και φοιτητές στην θελκτική Ινδία

Αρχαία Ελληνικά, Αγγλική φιλολογία, σπορ, μουσική, τέχνες, νέες τεχνολογίες, ρομποτική, γραφιστική, φυσικές επιστήμες, αστρονομία, επιχειρηματικότητα για παιδιά και νέους, δημοσιογραφία, περιβαλλοντικές-ανθρωπιστικές-νομικές-πολιτικές-οικονομικές επιστήμες, είναι ορισμένες μόνο από τις ειδικότητες που ζητούνται στα πλαίσια της παροχής αμειβόμενου εθελοντικού εκπαιδευτικού έργου αλλά και πρακτικής άσκησης στην Ινδία.


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους είναι μεταξύ 15 και 60 ετών, μιλούν καλά Αγγλικά και έχουν γνήσιο ενδιαφέρον να γνωρίσουν από κοντά τον Ινδικό πολιτισμό, στα πλαίσια της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει η Ινδία για την καλύτερη κατανόηση των διεθνών κοινοτήτων και την αναβάθμιση της εκπαίδευσης των σχολικών της μονάδων. 


Καλύπτονται τα έξοδα διαμονής και διατροφής, ενώ η μηνιαία αμοιβή ανέρχεται σε Rs.7500- 15000/.


Τα συνεργαζόμενα σχολεία βρίσκονται στις Πολιτείες της Kerala, του Tamil Nadu, της Karnataka, της Punjab και των νησιών


Σε συνεργασία με διεθνή εκπαιδευτικό όμιλο με έδρα την Kerala, το κέντρο τοπικής ανάπτυξης «Διώνη» είναι αρμόδιο για την πληροφόρηση, αξιολόγηση, καθοδήγηση και τοποθέτηση ενδιαφερομένων εθελοντών σε ένα από τα συνεργαζόμενα σχολεία.


Επικοινωνία με το local development centre: ldcdioni@otenet.gr και vasso-charitopoulou@hotmail.com με την ένδειξη TEACH & TRAVEL INCREDIBLE INDIA.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου