Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Πόσο απέχει η σύγχρονη Ηλεία από τις αρχές της Αειφορίας;


Green Life for a Healthy Life​”

Απάντηση στο παραπάνω ερώτημα θα επιχειρήσουν να δώσουν 8 νέοι και νέες από την Ηλεία οι οποίοι συμμετέχουν από 21 έως 30 Αυγούστου στο έργο “Green Life for a Healthy Life​” στη Ρουμανία, στα πλαίσια της σύμπραξης του κέντρου τοπικής ανάπτυξης «Διώνη» με την Green Teach Association (Candesti, Dambovita) / Key Action        Learning Mobility of Individuals.


Σκοπός του έργου είναι η καταγραφή των σύγχρονων περιβαλλοντικών ζητημάτων σε τοπικό επίπεδο και η αναζήτηση λύσεων μέσα από την αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ως αντίδοτο στην καταστροφή του περιβάλλοντος.
Με την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων, θα χορηγηθεί στους συμμετέχοντες το πιστοποιητικό Youthpass, εφόδιο απαραίτητο στη σύγχρονη αγορά εργασίας.


Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Green Teach Association, ως συντονιστής του έργου, φιλοξένησε κατά τη διάρκεια της προπαρασκευαστικής συνάντησης από 9 έως 12 Ιουλίου στην έδρα του την ιδρύτρια της «Διώνης» Βάσω Χαριτοπούλου μαζί με συνεργάτες της, όπου και συζητήθηκαν λεπτομερώς όλες οι παράμετροι του έργου.
Η συνάντηση οργανώθηκε από την πρόεδρο της Green Teach Association, Irina Constantinescu.


Το πρόγραμμα περιλάμβανε την επίσκεψη στο Δημαρχείο της πόλης και τη συζήτηση με την δήμαρχο Popa Georgeta για τις προκλήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου