Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Μικροί επιχειρηματίες εν δράσει


Ένα δημιουργικό εργαστήριο για νέους 

Οι νέοι καινοτομούν και εντυπωσιάζουν, ανοίγοντας νέους δρόμους για το μέλλον τους, με την κατάλληλη καθοδήγηση και στήριξη από έμπειρους συμβούλους και επιχειρηματίες.
Αυτός είναι ο σκοπός του ειδικού εργαστηρίου για νέους από 13 ετών και άνω, το οποίο θα διεξαχθεί στο Λάλα Αρχαίας Ολυμπίας την Μ. Πέμπτη στις 11 το πρωί, με ελεύθερη είσοδο για τους συμμετέχοντες.


Ο χώρος διεξαγωγής είναι ο Ξενώνας Καραμέρος και εκπαιδεύτρια η Λέιλα Αμπουχαλίμ από το Μαρόκο, έμπειρη κοινωνική επιχειρηματίας και σύμβουλος διαχείρισης αλλαγών, με βοηθό τον Ρώσο φοιτητή Ρόστισλαβ Νικούλιν, στα πλαίσια της συνεργασίας τους με το κέντρο τοπικής ανάπτυξης «Διώνη» (SEED EURO-MED Exchange & Erasmus Internship).

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν πώς να στήνουν τη δική τους επιχείρηση, πώς να υλοποιούν τις καινοτόμες ιδέες τους, αλλά και θα μάθουν τα μυστικά των επιτυχημένων επιχειρήσεων.
Με στόχο την μελλοντική επαγγελματική τους αποκατάσταση, οι νέοι θα ενθαρρυνθούν να κάνουν με επιτυχία τα πρώτα τους βήματα στην επιχειρηματικότητα, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να βιώσουν μια εμπειρία που όχι μόνο θα τους συναρπάσει, αλλά και θα τους ανοίξει νέους ορίζοντες.
Επιπλέον, θα μάθουν να εργάζονται ομαδικά και να οργανώνονται, ώστε να εξελιχθούν σε επιτυχημένους μελλοντικούς επιχειρηματίες.


Με την ολοκλήρωση του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν ενισχύσει την αυτογνωσία τους, την αυτοπεποίθησή τους, την υπευθυνότητα και την δημιουργικότητά τους, μέσα από την καλλιέργεια της επιχειρηματικής τους σκέψης.

Στον χώρο υλοποίησης του εργαστηρίου θα λειτουργεί παράλληλα και έκθεση τοπικών προϊόντων, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό έως και την Τρίτη μετά το Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου